fejlec
bemutatkozas melyepites magasepites referenciak elerhetoseg
 

Szeretne közműépítést, csatornázást, kertépítést, épület felújítást? Járda, vagy útépítést? Esetleg családi ház teljes kivitelezését?
Nem tudja, hogy hogyan is kezdje el? Akkor Ön minket keres! Bízza ránk gondjait!

Vállalatunk fő profilja a közműépítés-csatornázás, de végzünk magasépítés, épület felújítás, épület átalakítás, kertépítés és díszburkolat,  továbbá  épületgépészeti  munkálatokat is.
Cégünk ISO  9001:2001 minősítéssel rendelkezik, mely garancia az I. osztályú minőségre, illetve a határidők pontos betartására. Az ország bármely területén dolgozunk!

        -  Különböző épületek, közintézmények közmű bekötések csatornázását, gravitációs és nyomott rendszerű közmű csatornáikat építjük ki.

        -  a közmű-csatornák kivitelezésein felül a közművek tervezését, a csatornázás teljes kulcsrakész lebonyolítását vállaljuk.

        -  referenciánkból nem tűnik ki, de közmű-csatornázást, talajvizes területeken is végzünk és ilyen adottságú területek közmű-csatornázását is szívesen vállaljuk.

        -  a legrövidebb közmű-csatorna bekötéstől, teljes  települések közmű csatornázására vállalkozunk úgy, hogy a terület megtekintését követően, díjmentesen  készítünk közmű-csatorna árajánlatot.

         - rutinos kipróbált, több évtizede közmű-csatornázásban dolgozó szakembergárdánk is garancia, a jó minőségű közmű munkáinknak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem, hogy keressen meg minket!